♥ Dit is heel mooi! Echt mijn logo. Ik ben er heel blij mee. Dankjewel Stephanie.

Groetjes, Mary.


♥ Wat een fijne verrassing Stéphanie,  de transformatie tekening met bijhorende uitleg vandaag in mijn mailbox.
Ben héél dankbaar voor de heldere benadering en uitleg ..herken mezelf wérkelijk..maar het bijzondere is vooral ..zó ondersteunend in het transformatie proces waarin ik me bevind .
In deze bijzondere dagen vóór Kerstmis een heel mooi kado voor mezelf!
Zóveel dank en een warme harte groet, Linda.


♥ Lieve Stephenie,

Bedankt voor de prachtige tekening en uitgebreide beschrijving.  Het is bizar hoe iemand die mij niet kent mij exact kan aanvoelen. De tekening is voor mij heel herkenbaar.  Het voelt voor mij ook alsof ik in het bezit ben van allerlei tools en vaardigheden (kleuren).

Nogmaals bedankt voor de prachtige tekening , het heeft mij echt geraakt!

Groetjes,

Rosalien


♥ Whaw Stephanie,
Bedankt, zo mooi!
Goeie start voor 2017 met deze boodschap!
Marjan
 

 
♥ Hallo Stephanie,

Allereerst heel hartelijk dank voor je verhaal en de prachtige tekening die je daarbij hebt gemaakt.

Echt fantastisch. Het doet echt iets met me.

Daphne


♥ Hallo Stéphanie, de healing en tekening heb ik als zeer krachtig ervaren. De dag erna was ik behoorlijk uit mijn doen. Maar nu 3 weken later voel ik dat ik veel beter in mijn vel zit en beter thuisgekomen ben in en bij mezelf. De combinatie met de tekening is zeer verrijkend want ik kijk dagelijks naar mijn tekening tot zolang ik voel dat ze me blijft raken. Het is net alsof er iets in me blijft transformeren telkens ik naar de tekening kijk. Ik ben rustiger en beter opgewassen tegen mijn leven. De begeleidende verklaring benam me de adem. Het was confronterend, dat zeker maar langs den anderen kant ook een bevrijding. Ik ben heel blij dat ik in de spiegel mocht kijken.

Ik wil je van harte danken voor dit krachtig staaltje.

Hartegroet, Sophie


♥ Beste Stéphanie,

De eenvoud en trefzekerheid van mijn tekening is om u tegen te zeggen, de begeleidende tekst, tja , die legt mijn blokkade zo duidelijk bloot, wat kan ik er meer over zeggen. Het maakte me nedering. Speciale ervaring.

Blij dat ik de tekening laten maken heb. Je hebt gelijk het is krachtige magie.

Een dikke knuffel , Frank.


♥ Hoi Stéphanie, ik heb de tekening ontvangen. Bedankt hiervoor. Ook bedankt voor de omschrijving. Heel bijzonder en heel erg raak.

Lieve groeten, carmita


♥ Wat ik allemaal gelezen heb klopt en de tekening raakt net dat puntje waar ik nog niet aan toe was om het naar buiten te brengen. Ongelooflijk. Ik ben mijn eigen tegengekomen een tijdje geleden en ik heb het bij momenten nogal “zwaar”. Ik kan het niet plaatsen en ook niet aanvaarden. Ik probeer het maar het is zeker niet evident. Ik kan er ook moeilijk over praten ! Ik heb soms verschrikkelijke huilbuien en eigenlijk weet ik niet goed waarom. Ik heb nochtans goede vrienden en ik geniet wel van het leven maar… dat ene ding laat mij niet los. Liefs. Michele.


♥ Hay Stéphanie,,

De tekening en zijn uitleg was voor mij een bevestiging van mijn weg. Het is letterlijk het in kaart brengen, het belichten. Je kan er niet omheen, het beeld spreekt zo tot me. Ik ga er verder voor gaan. Ik ben heel dankbaar voor deze bevestiging. Telkens ik naar de tekening kijk voel ik precies kracht in me groeien. Het is echt alsof het een stukje van mezelf is dat daar op papier staan. Heel raar, maar ik kan het maar zo zeggen.

Warme groet,

Isabelle


♥ Beste Stéphanie,

De tekening is prachtig maar de tekst liet me echt wel schrikken. Niemand, zag dit onderliggend verdriet en eerlijk gezegd ikzelf ook niet meer. Ja je hebt gelijk ik heb ontzettend veel onderdrukt. Ik was me er niet van bewust, wou dit misschien niet maar je tekening brengt het wel allemaal naar boven. Maar ze helpt me de tekening, het is net alsof ik er steun aan heb. Heb serieus getwijfeld want allez een tekening, maar zoiets dat zo raakt had ik echt niet verwacht. Ben nu toch wel blij dat ik het gedaan heb want dat beeld spreekt zo. Telkens ik ernaar kijk , ja dan spreekt het tot mij. Raar.

Heel blij, dikke merci

Florence.


♥ Lieve Stéphanie,

Ik weet niet hoe je het doet maar wat jij schrijft en tekent is net dat wat zich inderdaad in mijn innerlijke afspeelt. Ik kon er nooit echt de vinger opleggen of het verwoorden maar sedert ik je tekening en tekst gehad heb is het alsof een deur opengegaan is. Ik heb knopen doorgehakt, mijn leven opgenomen. Het is ongelooflijk wat het bij mij geopend heeft. Ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Nu snap ik eindelijk mezelf en daardoor kan ik nu tenminste beslissingen nemen. Het voelt zo supergoed aan. Nogmaal van harte dank.

Caroline.


♥ Dank je wel Stephanie, wat een mooie en ook herkenbare woorden. En dan de tekening: ik voel nu al hoe hij me helpt om nog meer in mijn kracht te komen en nog meer JA te zeggen tegen mijn taak / gave. Liefs van Wendy


♥ Dank je wel voor de prachtige tekening ik herken B helemaal in je uitleg, knap gedaan!

Super dankjewel! Warme groetjes Monique

♥ Beste Stéphanie

Ik wens u te laten weten dat ik je dankbaar ben met deze prachtige tekening en grondige uitleg.
Het is gewoon verbluffend prachtig ,de uitleg die hoeft nog even te bezinken.

Groetjes
Hilde


♥ Hartelijk dank Stéphanie voor deze mooi zieleboodschap en mooie tekening.

Ik kan me er volledig in terugvinden. Een bevestiging voor mezelf waar en hoe ik verder kan werken

aan een gebalanceerd, harmonieus leven.

Lieve groetjes,

Suzy